Moto oprema - partneri

BSZ Company je ovlašćeni zastupnik za Srbiju i ponosni partner brendova IXS Motorcycle fashion, NWB, Trusting koji su lideri u oblastima svog poslovanja.

  • IXS Motorcycle fashion

    Švajcarski proizvodjač vrhunske moto opreme.Spoj odličnog kvaliteta i savremenog dizajna su odgovor za potrebe svakog savremenog motorcikliste.Jedan od retkih proizvođača koji je uspeo da zaokruži kompletnu ponudu pa ljubitelji skutera,off raoad,turing,custom,racing...motora mogu pronaći sve sto im je potrebno od moto opreme.Moto jakne,kacige,moto pantalone,moto pojasevi,moto čizme,moto rukavice...se proizvode od vrhunski i pažljivo odabranih materijala te zadovoljavaju svačiji ukus i poterbu.Velik akcenat se stavlja i na bezbednost te se svuda stavljaju protektori koji su CE standardizovani.
  • NWB

    Japanski proizvođač metlica brisača.U prvoj ugradnji se nalaze kod svih Japanskih i Korejskih automobila a i mnogi Američki i Evropski proizvođači ih koriste kod pojedinih modela. Odlikuje ih odličan kvalitet brisanja i dugotrajnost.
  • Trusting

    Italijanski proizvođač kočionih pločica i paknova. Fabrika sa Evropskim standardom u proizvodnji i kvalitetu. U ponudi su kočione pločice i paknovi za skoro sve modele automobila.